Aranjament 31 trandafiri in forma de inima

f072

Aranjament cu 21 trandafiri rosii si 10 trandafiri albi in forma de inima

Mai multe detalii

562,94 RON

Pretul livrarii in aceasta localitate este de RON
Livrarea este gratuita.

Daca doriti sa aflati produsele care pot fi livrate in localitatea "" , faceti click aici

loader

"Te Iubesc" de 31 de ori spune fiecare din cei 31 trandafiri rosii si albi aranjati in forma de inima si care asteapta sa ajunga la usa persoanei iubite pentru a transmite mesajul tau de iubire prin cele doua cuvinte. Trimite acest aranjament ca simbol al iubiri tale iar curierii 101flori.ro i-l vor livra persoanei iubite in mai putin de 4 ore. Livrare flori si sentimente prin mesagerii dragostei, curierii 101flori.ro livrare flori pentru indragostiti in 14 februarie.

Comanda online livrare buchet flori acasa direct din florarie in Romania si Bucuresti, livram flori zilnic de luni inclusiv sambata si duminica 7/7

Cod produs:       f072

Nota:                -

Felicitare:         Oferita CADOU de 101flori.ro la orice comanda plasata de dvs.

Livrare:            Acest aranjament se livreaza gratuit la domiciliu in Bucuresti si Romania(*doar in localitatile afisate cu livrare 0)

Perisabilitate:    Produs perisabil - nu se returneaza!

Sezonalitate:     Pe tot parcursul anului

Ingrijire:           Temperatura optima de pastrare 20C-25C, ferit de sursa de caldura si luminozitate medie. Fertilizare sau conservant daca este cazul.

 

Garantia 101flori.ro:  livrare gratuita,  plati 100% sigure,  flori având garantia prospetimii, livrare direct din florarie,  banii înapoi garantat!!!

Mai puteti comanda si:

Scroll