Termeni si condiţii:

TERMENI ŞI CONDIŢII PENTRU 101flori.ro
Prin accesarea si realizarea de comenzi pe acest site inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile sale.

ACCES
Accesul la acest site se face doar daca sunteti de acord cu termenii si conditiile.

1. OBLIGATII
1.1. Dumneavoastra
1.1.1. Sunt de acord sa nu folosesc acest site in scopuri ilegale si sunt de acord sa il folosesc in conformitate cu legislatiile in vigoare
1.1.2. Ma angajez sa nu folosesc acest site intr-un mod in care i-ar cauza stricaciuni, distrugeri, functionare lenta sau ineficienta
1.1.3. Ma angajez sa nu folosesc site-ul intr-o maniera in care ar putea viola drepturile unor persoane, sau companii (includem aici dreptul de proprietate, de confidentialitate)

2. DREPTURILE NOASTRE
2.1 Ne rezervam dreptul de:
2.1 1 Modificare temporara sau permanenta a site-ului (sau a unor parti din el) cu sau fara a va instiinta;
2.1 2 Schimbare a acestor termeni si conditii cu sau fara a va instiinta; este de datoria dvs sa verificati si sa fiti sau nu de acord. In cazul in care nu sunteti de acord trebuie sa parasiti imediat site-ul.
2.1.3 101flori.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz; in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii sau produsul livrat nu corespunde cu cel comandat (exceptie mod de aranjare sau culoare),clientul poate cere returnarea imediata a sumelor deja transferate catre 101flori.ro, dar nu si alte despagubiri.Contravaloarea transportului, acolo unde este cazul nu se restituie, daca livrarea a avut loc deja la momentul reclamatiei. In cazul in care livrarea nu se poate efectua din motive care tin direct de expeditor, date incomplete sau incorecte, destinatarul refuza primirea comenzii, comanda se anuleaza si se retine min 50% din valoarea totala sau se poate merge pana la retinerea 100% in functie de situatie si de pierderi..  Prin cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat. Orice reclamatie sau sesizare este valabila doar in scris trimisa pe adresa: office@101flori.ro si insotite de materiale doveditoare precum poze.
2.1.4 Livrarea se face in minim 2 ore de la confirmarea platii comenzii. Daca din cauze ce nu tin de 101flori.ro (nu gasim pe nimeni la adresa de livrare, destinatarul nu vrea sa primeasca cadoul, etc), comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare timp de 6 ore. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauzele enumerate mai sus), comanda se anuleaza automat fara posibilitatea de returnare a platii.
2.1.5 Ne rezervam dreptul sa anulam orice comanda pe care noi o apreciem ca fiind asociata cu frauda in comertul online chiar daca nu o putem demonstra sau din alte motive ce tin de livrare sau flori. Clientul isi va primi inapoi suma integrala.
2.1.6 Ora limita de livrare a unei comenzi in aceeasi zi este ora 15 de Luni - Vineri si ora 13 Sambata - Duminica, comenzile plasate dupa aceasta ora se vor livra a doua zi lucratoare sau la o data viitoare mentionata de catre client. Program livrari in intervalul 8-22 in functie de intervalul orar selectat, aceste intervale sunt orientative, program info center telefonic in intervalul 8-17


3. LINKURI
Siteul furnizeaza linkuri catre alte siteuri. Trebuie fiti de acord cu faptul ca siteul nostru nu este responsabil pentru ce veti gasi pe alte siteuri.

4. MONITORIZAREA
Avem dreptul, dar nu si obligatia de a monitoriza orice activitate asociata cu siteul nostru. Putem investiga si raporta aceste conditii sau plangeri si sa actionam ca atare (in cazuri ca: avertizari, suspendari, etc).

5. INFORMATIILE DVS
Respectam datele dvs si ne asumam obligatia de a le proteja.

6. PROPRIETATEA INTELECTUALA SI DREPTUL DE FOLOSINTA
Orice brand, marca sau nume care apartine siteului nostru nu trebuie copiat, decat daca noi permitem acest lucru.

7. DESCRIEREA PRODUSELOR
Pozele au caracter de prezentare. In cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din stoc 101flori.ro poate inlocui aceste produse sau flori cu unele similare pastrandu-se insa aspectul si valoarea originala fara a anunta clientul in prealabil.

8. ALTE TAXE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului, taxe de procesare comand, comisioane de plata si cheltuielile de livrare unde este cazul. Adaos comercial 0-100%

9. LIVRARILE 
Ne obligam sa livram comenzile intr-un interval de maxim 24h de la data platii, sau la o data mai indepartata specificata de client. 101flori.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data indicata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la acea data nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila, sarbatori legale, etc.

Program livrari in intervalul 8-22 in functie de intervalul orar selectat, aceste intervale sunt orientative, program info center telefonic in intervalul 8-17


Scroll