5 trandafiri cu verdeata si funda din satin

f117

Buchet 5 trandafiri, verdeata si funda satin

Mai multe detalii

142,77 lei

Pretul livrarii in aceasta localitate este de RON
Livrarea este gratuita.

Daca doriti sa aflati produsele care pot fi livrate in localitatea "" , faceti click aici

loader

Simplitate, eleganta si rafinament oferit de catre cei 3 trandafiri rosii pasionali si puritatea celor 2 trandafiri albi, imbinati cu frunze de aspidistra si o funda grena din satin la baza. Trandafiri intotdeauna proaspeti livrati direct din depozit import Olanda, 101flori.ro livreaza doar trandafiri calitatea I cu tija de 70-80 cm si boboc mare importati direct din Olanda saptamanal oferindu-va garantia prospetimii 100%.

Comanda online livrare buchet flori acasa direct din florarie in Romania si Bucuresti, livram flori zilnic de luni inclusiv sambata si duminica 7/7

Cod produs:       f117

Nota:                -

Felicitare:         Oferita CADOU de 101flori.ro la orice comanda plasata de dvs.

Livrare:            Acest buchet se livreaza gratuit la domiciliu in Bucuresti si Romania(*doar in localitatile afisate cu livrare 0)

Perisabilitate:    Produs perisabil - nu se returneaza!

Sezonalitate:     Pe tot parcursul anului

Ingrijire:           Temperatura optima de pastrare 20C-25C, ferit de sursa de caldura si luminozitate medie. Fertilizare sau conservant daca este cazul.

 

Garantia 101flori.ro:  livrare gratuita,  plati 100% sigure,  flori având garantia prospetimii, livrare direct din florarie,  banii înapoi garantat!!!

Mai puteti comanda si:

Scroll