Buchet trandafiri rosii si albi tija lunga cu verdeata decorativa - 25 flori

f1356

Buchet lung din 24 trandafiri rosii si unul alb cu tija lunga, verdeata decorativa si ambalaj.

Mai multe detalii

369,66 lei

Pretul livrarii in aceasta localitate este de RON
Livrarea este gratuita.

Daca doriti sa aflati produsele care pot fi livrate in localitatea "" , faceti click aici

loader

Curierii proprii 101flori.ro iti livreaza dragostea la usa in fiecare zi de luni pana duminica, comanda online acest buchet elegant din trandafiri rosii cu livrare acasa sau oriunde doresti iar buchetul va ajunge la usa ei direct din una dintre florariile noastre din Bucuresti sau Romania in max 4 ore. Livram trandafirii direct din florariile proprii pentru ati oferi prospetimea si calitatea florilor. Comanda online buchet cu trandafiri rosii cu livrare gratuita si felicitare cadou la orice comanda.

Cod produs:       f1356

Nota:                -

Felicitare:         Oferita CADOU de 101flori.ro la orice comanda plasata de dvs.

Livrare:            Acest buchet se livreaza gratuit la domiciliu in Bucuresti si Romania(*doar in localitatile afisate cu livrare 0)

Perisabilitate:    Produs perisabil - nu se returneaza!

Sezonalitate:     Pe tot parcursul anului

Ingrijire:           Temperatura optima de pastrare 20C-25C, ferit de sursa de caldura si luminozitate medie. Fertilizare sau conservant daca este cazul.

 

Garantia 101flori.ro:  livrare gratuita,  plati 100% sigure,  flori având garantia prospetimii, livrare direct din florarie,  banii înapoi garantat!!!

Poza prezinta un buchet/aranjament floral real, asa cum a fost realizat in florarie si livrat la comanda online plasata pe 101flori.ro

Scroll