Aranjament grena cu sampanie si ciocolata

f1109

Aranjament in vas de ceramica alb cu Orhidee, Lisianthus, Crin Imperial, Hypericum si sampanie calitate superioara Moet&Chandon cu praline de ciocolata.

Mai multe detalii

630,17 lei

Pretul livrarii in aceasta localitate este de RON
Livrarea este gratuita.

Daca doriti sa aflati produsele care pot fi livrate in localitatea "" , faceti click aici

loader

Aranjament in vas de ceramica alb foarte elegant intr-o varietate de flori albe si grena cu Orhidee Dendrobium, Lisianthus, Crin Imperial, Hypericum si frunze de Monstera imprejur iar pentri a-ti oferi un cadou complet si rafinat am adaugat o sticla de sampanie calitate superioara Moet&Chandon si o ctuie de praline fine din ciocolata.

Trimite cadouri elegante si rafinate prin 101flori.ro livram pe langa buchete sau aranjamente florale si produse cadou precum sticla de sampanie si vin, cutii de ciocolata, ursuleti de plus sau orice alt gen de cadou la cererea dumneavoastra. Echipa 101flori.ro este intotdeauna deschisa si pregatita sa va indeplineasca orice cerinta si sa livram intotdeauna o bucurie.

Cod produs:       f458

Nota:               -

Felicitare:         Oferita CADOU de 101flori.ro la orice comanda plasata de dvs.

Livrare:            Acest aranjament se livreaza gratuit la domiciliu in Bucuresti

Perisabilitate:    Produs perisabil - nu se returneaza!

Sezonalitate:     Pe tot parcursul anului

Ingrijire:           Temperatura optima de pastrare 20C-25C, ferit de sursa de caldura si luminozitate medie. Fertilizare sau conservant daca este cazul.

 

Garantia 101flori.ro:  livrare gratuita,  plati 100% sigure,  flori având garantia prospetimii, livrare direct din florarie,  banii înapoi garantat!!!

Mai puteti comanda si:

Scroll