Buchet exotic fresh cu specialitati

f389

Buchet exotic cu 2 Strelitzia, o Orhidee albastra, 2 Anthurium alb, 5 Trandafiri, 2 Crini Imperiali si 2 Ilex

Mai multe detalii

Produs indisponibil.

O doza de prospetime in culori vii si flori exotice ca o zi tropicala de vara toate acesta in acest buchet cu 2 Strelitzia, o Orhidee albastra, 2 Anthurium alb, 5 Trandafiri, 2 Crini Imperiali si 2 Ilex, decorat cu gypsophilla si frunze exotice de roebelini intr-un ambalj din plasa combinata verde si albastru in tonalitatea buchetului. Comanda buchete din flori exotice in orice anotimp, flori rezistente si viu colorate care sigur vor aduce un zambet pe buzele persoanei dragi dar si foarte potrivite pentru parteneri de afaceri sau pentru birou, 101flori.ro livreaza in orice locatie si localitate unde suntem solicitati in fiecare zi de luni pana duminica intre orele 9-20 dar la cerere si la alte ore.

Cod produs:       f389

Nota:                -

Felicitare:         Oferita CADOU de 101flori.ro la orice comanda plasata de dvs.

Livrare:            Acest buchet se livreaza gratuit la domiciliu in Bucuresti

Perisabilitate:    Produs perisabil - nu se returneaza!

Sezonalitate:     Pe tot parcursul anului

Ingrijire:           Temperatura optima de pastrare 20C-25C, ferit de sursa de caldura si luminozitate medie. Fertilizare sau conservant daca este cazul.

 

Garantia 101flori.ro:  livrare gratuita,  plati 100% sigure,  flori având garantia prospetimii, livrare direct din florarie,  banii înapoi garantat!!!

Mai puteti comanda si:

Scroll